Functii usor de configurat cu peste 2000 de optiuni editabile, oferindu-va control total asupra magazinului online

magazin-online-1

Flexibilitate in configurarea meniului pentru categorii. Va permite sa creati meniuri de navigatie complexe cu elemente personalizate pentru categoriile si sub-categoriile existente. Tot ce trebuie sa faceti este sa definiti elementele de meniu dupa doriti, apoi sa adaugati sub-meniuri (cu link-uri personalizate ) pentru categoriile existente. Puteti crea nelimitat sub-categorii care vor fi afisate intr-un meniu drop-down pe nivele multiple. Aveti control complet asupra a cum doriti sa arate categoriile in meniul magazinului dvs.

  • Produse si categorii nelimitate
  • Produse: dimensiuni, greutati, taxe..
  • Optiuni multiple transport si plata
  • Filtrare, optiuni si variante ale produselor
  • Management stocuri si rapoarte vanzari
  • Sistem de discount si preturi speciale
  • Sistem de marketing si promotii
  • Multilanguage / Multi-Valute (LEI, EUR..)
  • Finalizare comanda intr-o singura pagina
  • Module optionale, ex. plata cu cardul...

Complet responsive - vizibil pe orice dispozitiv, laptop, desktop, telefon mobil sau tableta. Fullscreen, 1220px cu aspect de ecran lat, pană la latimi standard de 980px.
Adaptabil inclusiv pe tablete si telefoane 320px

Creati background Fullscreen și module de prezentare cu posibilitate de adaugare oriunde pe site -ul dumneavoastra, chiar și pe pagini diferite.Puteti pozitiona module de produse la nivel global, pe toate paginile, sau pe o anumita pagina.

Modulul Slide de imagini produse ofera efecte de tranzitie și optiuni diverse, redare automata. Fiecare modul poate avea propriile sale tranzitii și setari. Puteti crea machete personalizate pentru fiecare categorie sau produs in parte și diferite pe orice pagina.

V-ati saturat de "Produse Recomandate, Preturi Speciale , Ultimele Produse, etc " module pe care le gasiti in orice tema? Acum, puteti crea propriile sectiuni de produse personalizate cu numele ei. Puteti adauga orice numar de produse pentru fiecare dintre ele și puneti crea sectiuni nelimitate cu diferite seturi de produse pe diferite pagini. O instanta modul poate avea o singura sectiune sau cât de multe poate incapea pe pagina.

Alegeti din cele peste 600 de fonturi Google. Puteti configura dimensiuni culori, stiluri de text.

Aveti control total asupra modulelor magazinului dvs.!

magazin-online-2

Alege una dintre variante si ai 15 zile utilizare demo pentru a vedea ce poate magazinul tau!

Va ajutam sa creati site -ul dvs. e-commerce. Visualtech este intodeauna alaturi de clientii sai in toate etapele de dezvoltare ale unui magazinului online

magazin-online

O casa pentru brand-ul dumneavoastra!

Personalizare magazin online
Aveti control complet asupra aspectul site-ul dvs. , de la numele de domeniu pentru a aspect, culori si de continut.

Nu sunt necesare abilitati de programare
Alegeti din cele 10 de template-uri standard de magazin, sau puteti construi propriul design folosind uneltele puse la dispozitie.
Adaugati usor produse. Creati simplu categorii
Produsele dvs. sunt afisate intr-un catalog online, care se pot organiza pe categorii, astfel incat acestea sunt usor pentru clientii pentru a cauta intotdeauna cele mai bune produse pentru ei.